If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хе
от регистрация до производство има разлика а калници нали знаеш че се сменят иначи по принцип всичко е възможно
Ахъм, така е. Аз като я видях първо си помислих, че е 1.7 и просто продавачът се е заплеснал/изхитрил да напише 1.8. Но манипулации с митническата декларация ми се сториха малко вероятни и приех, че моята информация е непълна.
За смяна на калници не се бях сещал....
Както каза, "по принцип всичко е възможно "
рекламка - членовете на клуба могат да го ползват и онлине, нужен е само браузер
Я, открих го в нета, да са живи братята руснаци (рових преди това из форума, но попаднах само на няколко счупени линка...)
Предполагам, че тва чудо го има и на диск...? По-удобно ще ми е да си го нося на портативката, ако се наложи да обикалям още.
p.s. Ако разговорът се е отплеснал много извън първоначалната тема, давайте на бележка - да не цапаме
Абе и аз я гледах тая, ама нещо много странна ми се струва цената Тя само 3000 има мито А и на снимката капака стои открехнат и ми се струва, че има удар отпред, отляво така ми личи от втората снимка Ама най-добре е да се отиде на място и да се види
5800 lv
2.0 16V 97g
dupnica
ako koлегата се интересува да види мобиле.бг
She's gone in 60 seconds, един вид ((
Добре че първо се обадих, преди да се отцепя към Дупница.
Цената е била с мито, не била удряна, просто е снимана с отворен капак...
Аз се съгласявам с колегите ,които казват че трябва да е запазена,но аз казвам че ако не е вкарана токущо от някаде(което също не е гаранция че е запазена но в всички случаи е фърчала по по-хубави пътиша от нашите) Италия или Швейцария например.И бих те посаветвал да си вземеш 1.8 тс,има всичко и можеш да си намериш 94' та дори и 95'.Мойта е 94' края и има всичко пък и върви доста прилично.Разглеждай често на Горубляне(ако си от София)там е най голям шанса поне според мен да си намериш читава красавица))
Bass, говори с Quadrifoglio
Той може да ти намери хубава кола, вече за евтина незнам то хубаво и евтино няма, взаимоизключват се двете думи
Момчето ще те консултира, а и току виж да ти предложи нещо, което да ти хареса
УСПЕХ!
p.s. Трябва търпение при покупката на кола, иначе ако бързаш
p.s. Трябва търпение при покупката на кола, иначе ако бързаш
То търпение има достатъчно - вече близо година ровя, както казах.
Чудя се даже дали не ми е в повече търпението :-\\
От първия оглед досега претенциите ми еволюират непрекъснато (както и бюджетът, макар и не точно със същата скорост ) и се чудя дали проблемът не е в моя телевизор...
Comment